Alarmsysteem met meldkamer

Een alarmsysteem met meldkamer is de oplossing wanneer je je bedrijfspand wilt beveiligen. Je bedrijfspand wordt op de meest effectieve, economische en noodzakelijke manier elektronisch beveiligd. Via sensoren, detectoren en contacten wordt elk ongewenst persoon waargenomen en doorgegeven aan de meldkamer. De meldkamer is 24/7 bereikbaar en zal de juiste maatregelen nemen. Het alarmsysteem wordt door onze vakkundige monteurs geïnstalleerd die er ook voor zorgen dat het systeem naadloos aansluit op je bestaande systemen.

Bij Brinkman Beveiligingen hebben ze een alarmsysteem ontwikkeld wat al 20 jaar doorontwikkeld is.  Hierdoor zijn ze in staat een uniek alarmsysteem aan te bieden die perfect aansluit op de wensen van de klant. Het alarmsysteem is geheel naar wens samen te stellen en uit te breiden.

Alarmsystemen komen ook met bewakingscamera’s. Met behulp hiervan wordt er op de gewenste momenten live meegekeken. Op deze manier wordt er direct gereageerd mocht er iets voorvallen. Wanneer er iets geconstateerd wordt, wordt er protocol gevolgd en kan de politie ingeschakeld worden.

Alarmsystemen zijn er in verschillende soorten en maten, hierdoor is het aan te raden om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Wij bekijken dan met je mee wat de mogelijkheden zijn en welk alarmsysteem het beste bij je past. Dit doen wij geheel vrijblijvend!

Wanneer je kiest voor een alarmsysteem met meldkamer, kies je voor:

– Een 24/7 bereikbare meldkamer

– Een op maat gemaakt alarmsysteem

– Vakkundige monteurs

– Live beelden van bewakingscamera’s

– Snelle reactie tijdens calamiteiten

Aarzel dus niet langer en neem contact op met Brinkman Beveiligingen! Wij helpen je graag verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *