Goedkope pechhulp zonder lidmaatschap of verzekering

Pechhulpabonnementen zijn relatief duur. Dat komt omdat je doorgaans niet alleen abonnementskosten voor de daadwerkelijke ‘wegenwachtservice’ betaalt… Daarbovenop worden soms óók nog eens verplichte lidmaatschapskosten in rekening gebracht. Kortom: lidmaatschap + pechhulp = een tikkeltje dubbelop.

Inhoudsopgave autopechhulp
Hierbij alvast een opsomming van de verschillende pechhulpopties:

Pechhulpdekking ter aanvulling op autoverzekering
Abonnement op specialistische pechhulpverleningsdienst
Gratis mobiliteitsgarantie via automerkdealer
Losse pechhulpverlening ‘on demand’ oftewel ‘op afroep’
Automobilistenhulp via de reisverzekering

Pechhulp ZONDER lidmaatschap alsmaar populairder
Abonnementen en lidmaatschappen voor autopechhulp moeten periodiek worden betaald. En je kan jarenlang betaald lid of abonnee zijn, terwijl je ‘gelukkigerwijs’ nóóit pechhulp hoeft in te schakelen.

Zodoende kan een abonnement of lidmaatschap op jaarbasis flink in de kosten lopen, zonder er ooit profijt van te hebben. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen abonnementskosten en lidmaatschapskosten willen vermijden en zoeken naar:

Autopechhulp zonder lidmaatschap of verzekering
Pech onderweg, maar geen lid van ANWB
Pechhulpverzekeringen voor auto vergelijken
Goedkope pechhulp bij autoverzekering
Voor binnenland, buitenland, Europa of wereld, maar zónder abonnement…

Doorlopende abonnementsdienst óf pechhulpservice ‘on demand’

Abonnementsdiensten voor pechhulp staan ook wel bekend als pechhulpabonnementen. Daarnaast kun je pechhulpdekking afsluiten als aanvulling op je autoverzekering of reisverzekering. En je kunt ook al verzekerd zijn van pechhulp via de dealer van jouw automerk. Pechhulpdiensten waarvoor géén lidmaatschap en géén verzekering vereist is, staan ook wel bekend als pechhulp ‘on demand’ of ‘op afroep’. Je betaalt dan per pechhulpverzoek, dus uitsluitend als er daadwerkelijk sprake is van een hulpmoment c.q. hulpsituatie. Per pechhulpaanvraag of noodhulpverzoek ben je relatief duur uit, maar op de langere termijn kun je juist flink besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *